Leeuwentandem daagt studenten uit op International Day of Sport for Development and Peace - Leeuwentandem: stichting visueel beperkte wielrenners

0

Op 6 april was het de International Day of Sport for Development and Peace. Dit werd gevierd op Windesheim door Respo International, een organisatie voor sportprojecten voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden, en het SCHIB, platform voor studeren met een beperking. Tommy ging in 2015 mee met de Ethiopia VIP Xperience van Respo International. Als VIP (Visueel Impaired Person) maakte hij kennis met sport en cultuur in dit land. Bekijk het filmpje met zijn ervaringen!

Op deze dag daagden de Paralympische atleten Jitske Visser (rolstoelbasketbal), Kelly van Zon (tafeltennis), Rinne Oost (voormalig tandemwielrenner, sporten met een buddy), Cor van Leeuwen en Tommy van den Eijnde (tandemwielrennen) studenten uit om met ze te sporten. Op deze manier werden de studenten bewust gemaakt van sporten met een handicap. Bekijk alle foto’s van deze dag.

Introductie Paralympische atleten met studenten minor Aangepaste Sport

Posted by Respo International on Thursday, April 6, 2017

 

This Campaign has ended. No more pledges can be made.