Schoonebeek Klimaattechniek nieuwe sponsor Leeuwentandem - Leeuwentandem: stichting visueel beperkte wielrenners

4

Wij zijn trots te kunnen vertellen dat Schoonebeek Klimaattechniek sponsor is geworden van onze stichting. Maurits Schoonebeek, zelf ook fanatiek wielrenner, wil graag een stabiele sponsor zijn voor de stichting Support Visueel Beperkte Wielrenners. Naast een financiële bijdrage, kijkt Schoonebeek met ons mee naar mogelijkheden om de stichting naar een nog hoger plan te tillen.

Over Schoonebeek Klimaattechniek

Sinds 1999 houdt Schoonebeek Klimaattechniek zich bezig met alles wat met binnenklimaat te maken heeft en dat in de meest brede zin van het woord. Zo verzorgt Schoonebeek Klimaattechniek het binnenklimaat in bijvoorbeeld kantoorpanden, serverruimtes, zwembaden en koelvitrines. De installaties worden door hen ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden, hierbij bieden wij zij het complete pakket. Ook bij onderhoudsvraagstukken of het verbeteren van rendement van een bestaande installatie zijn zij u graag van dienst.

Schoonebeek Klimaattechniek werkt in de drie noordelijke provincies met als opdrachtgevers de particuliere markt, de zakelijke markt, de overheid en de industrie. Tevens beschikken zij over een 24 uurs storingsdienst. U kunt hier gebruik van maken indien uw bedrijfsprocessen dat verlangen. Graag zijn zij uw partner voor een optimaal binnenklimaat.

http://schoonebeek-klimaattechniek.nl/cmcc/

 

This Campaign has ended. No more pledges can be made.